Cà Nova

San Giorgio, Itália
Photo © Martina Mambrin
Photo © Martina Mambrin
Photo © Martina Mambrin
Arquitectos
archiplanstudio
Localização
San Giorgio, Itália
Ano
2004

The renovation scheme involved conversion of buildings set around a courtyard into residential apartments. Evidence of the modifications have been left explicitly visible on the buildings. The essence of the plan is represented by a composite system.

Projetos relacionados

  • Promenade Favorita, Lugano TI
    mavo gmbh
  • Garten Höhenweg St.Gallen
    mavo gmbh
  • Sagiareal, Greppen LU
    mavo gmbh
  • Progressiver Reinraumausbau
    Lindner Group
  • Büro Allmendstrasse
    BFB Architekten AG

Revista

Outros projetos por archiplanstudio

CASA EFFEGI
TREQUANDA, Itália
AMBULATORIO OSTEOPATICO
CASA RJ
Itália
L.B.Alberti Square Redevelopment
Mantova, Itália
FL2 Apartment
London, Great Britain