Cà Nova

San Giorgio, Italia
Foto © Martina Mambrin
Foto © Martina Mambrin
Foto © Martina Mambrin
Arquitectos
archiplanstudio
Ubicación
San Giorgio, Italia
Año
2004

The renovation scheme involved conversion of buildings set around a courtyard into residential apartments. Evidence of the modifications have been left explicitly visible on the buildings. The essence of the plan is represented by a composite system.

Proyectos relacionados

  • Erweiterung Schulanlage Dorf
    Bürgi Burkhard von Euw
  • Shanghai Suhe MixC World
    KOKAISTUDIOS
  • Welcome to the Stage!
    Kjellander Sjöberg
  • Hovering Kan-Too – Great Bay Area Center Showroom
    Wutopia Lab
  • Stockwell-Rodríguez Residence
    Belmont Freeman Architects

Magazine

Otros proyectos de archiplanstudio

CASA EFFEGI
TREQUANDA, Italia
L.B.Alberti Square Redevelopment
Mantova, Italia
AMBULATORIO OSTEOPATICO
CASA RJ
Italia
FL2 Apartment
London, Great Britain