Cà Nova

San Giorgio, Italia
Foto © Martina Mambrin
Foto © Martina Mambrin
Foto © Martina Mambrin
Architetti
archiplanstudio
Sede
San Giorgio, Italia
Anno
2004

The renovation scheme involved conversion of buildings set around a courtyard into residential apartments. Evidence of the modifications have been left explicitly visible on the buildings. The essence of the plan is represented by a composite system.

Progetti collegati

  • Werks- und Bürogebäude Theurl
    ATP architekten ingenieure
  • Lounge by Topgolf [Shanghai]
    hcreates interior design
  • Mini Cuppa
    hcreates interior design
  • Bahnhofplatz, Wil
    Hager Partner AG
  • Golf-Park Aarau West
    Husistein & Partner AG

Rivista

Altri progetti di archiplanstudio

CASA EFFEGI
TREQUANDA, Italia
AMBULATORIO OSTEOPATICO
FL2 Apartment
London, Great Britain
CASA RJ
Mantova, Italia
Riqualificazione Piazza L.B.Alberti
Mantova, Italia