The Cliff - temporary set up for a conference room and bar

Moscow, Russia
照片 © Laboratorio Permanente
Plan
图纸 © Laboratorio Permanente
Section
图纸 © Laboratorio Permanente
照片 © Laboratorio Permanente
照片 © Laboratorio Permanente
照片 © Laboratorio PermanentePermanente
建筑师
Laboratorio Permanente
年份
2013
客户
Private
团队
Nicola Russi, Angelica Sylos Labini, Ekaterina Golovatyuk, Pietro Ferrario

The main concept of the design is to create an artificial landscape that generates two different spaces: the stage in the front and the bar in the back. The upper balcony is the filter that joins the two areas below.
With this simple strategy, it is possible to create a space for performance artists who are the real users of space.

相关项目

  • Promenade Favorita, Lugano TI
    mavo gmbh
  • Garten Höhenweg St.Gallen
    mavo gmbh
  • Sagiareal, Greppen LU
    mavo gmbh
  • Progressiver Reinraumausbau
    Lindner Group
  • Büro Allmendstrasse
    BFB Architekten AG

杂志

以下出品方的其他项目 Laboratorio Permanente

Learning Ring - two secondary schools for the competition #Scuole Innovative
Quintiles IMS - renovation of the IMS Healt Office in the heart of Milan
Milano, 意大利
Viktor Pivovarov Exhibition - “The Snail’s Trail” art exhibition
Moscow, Russia
Nina Lumer #1 - art gallery in the heart of Milan
Milano, 意大利
West Side Strategy, a part for the whole - urban research