The Cliff - temporary set up for a conference room and bar

Moscow, Russland
Foto © Laboratorio Permanente
Plan
Zeichnung © Laboratorio Permanente
Section
Zeichnung © Laboratorio Permanente
Foto © Laboratorio Permanente
Foto © Laboratorio Permanente
Foto © Laboratorio PermanentePermanente
Architekten
Laboratorio Permanente
Jahr
2013
Bauherrschaft
Private
Team
Nicola Russi, Angelica Sylos Labini, Ekaterina Golovatyuk, Pietro Ferrario

The main concept of the design is to create an artificial landscape that generates two different spaces: the stage in the front and the bar in the back. The upper balcony is the filter that joins the two areas below.
With this simple strategy, it is possible to create a space for performance artists who are the real users of space.

Dazugehörige Projekte

  • Promenade Favorita, Lugano TI
    mavo gmbh
  • Garten Höhenweg St.Gallen
    mavo gmbh
  • Sagiareal, Greppen LU
    mavo gmbh
  • Progressiver Reinraumausbau
    Lindner Group
  • Büro Allmendstrasse
    BFB Architekten AG

Magazin

Andere Projekte von Laboratorio Permanente

Viktor Pivovarov Exhibition - “The Snail’s Trail” art exhibition
Moscow, Russland
Nina Lumer #1 - art gallery in the heart of Milan
Milano, Italien
Learning Ring - two secondary schools for the competition #Scuole Innovative
Quintiles IMS - renovation of the IMS Healt Office in the heart of Milan
Milano, Italien
West Side Strategy, a part for the whole - urban research