The Cliff - temporary set up for a conference room and bar

Moscow, Russia
Photo © Laboratorio Permanente
Plan
Drawing © Laboratorio Permanente
Section
Drawing © Laboratorio Permanente
Photo © Laboratorio Permanente
Photo © Laboratorio Permanente
Photo © Laboratorio PermanentePermanente
Arquitectos
Laboratorio Permanente
Ano
2013
Cliente
Private
Equipa
Nicola Russi, Angelica Sylos Labini, Ekaterina Golovatyuk, Pietro Ferrario

The main concept of the design is to create an artificial landscape that generates two different spaces: the stage in the front and the bar in the back. The upper balcony is the filter that joins the two areas below.
With this simple strategy, it is possible to create a space for performance artists who are the real users of space.

Projetos relacionados

  • Promenade Favorita, Lugano TI
    mavo gmbh
  • Garten Höhenweg St.Gallen
    mavo gmbh
  • Sagiareal, Greppen LU
    mavo gmbh
  • Progressiver Reinraumausbau
    Lindner Group
  • Büro Allmendstrasse
    BFB Architekten AG

Revista

Outros projetos por Laboratorio Permanente

Viktor Pivovarov Exhibition - “The Snail’s Trail” art exhibition
Moscow, Russia
Nina Lumer #1 - art gallery in the heart of Milan
Milano, Itália
Learning Ring - two secondary schools for the competition #Scuole Innovative
Quintiles IMS - renovation of the IMS Healt Office in the heart of Milan
Milano, Itália
Como World Garden - competition by invitation to design the Como waterfront