Tublà da Nives

 回到项目列表
地址
Strada Nives, 39048 Selva di Val Gardena, 意大利
年份
2010
费用
0 - 10万
楼层
1-5层


The historical “Nives Barn“ dating from around the 17th century was formerly in the possession of a count family. The barn was rebuilt in 2010 according to today's technology as a timber structure using the old beams. The wish of the local government was to create an additional outbuilding. We decided to build a cubic glass construction to provide a showcase for the adjacent barn. So the building maintains a constant dialogue with passers-by. 


The “Nives Barn“ is an extraordinary ambiance for different events including talks, exhibitions and music.

以下出品方的其他项目 Perathoner Architects

Single familiy house
Daunei, 意大利
Danterceppies Cable Car
Selva di Val Gardena, 意大利
Villa A
Selva di Val Gardena, 意大利
Grand Hotel Alpenroyal *****
Selva - Val Gardena, 意大利
Piz Seteur
Selva - Val Gardena, 意大利
Villa Belvedere
Costermano, 意大利