Tublà da Nives

 Back to Projects list
Address
Strada Nives, 39048 Selva di Val Gardena, Italy
Year
2010
Cost
0 - 100K
Stories
1-5 Stories


The historical “Nives Barn“ dating from around the 17th century was formerly in the possession of a count family. The barn was rebuilt in 2010 according to today's technology as a timber structure using the old beams. The wish of the local government was to create an additional outbuilding. We decided to build a cubic glass construction to provide a showcase for the adjacent barn. So the building maintains a constant dialogue with passers-by. 


The “Nives Barn“ is an extraordinary ambiance for different events including talks, exhibitions and music.

Other Projects by Perathoner Architects

Single familiy house
Daunei, Italy
Danterceppies Cable Car
Selva di Val Gardena, Italy
Villa A
Selva di Val Gardena, Italy
Grand Hotel Alpenroyal *****
Selva - Val Gardena, Italy
Piz Seteur
Selva - Val Gardena, Italy
Villa Belvedere
Costermano, Italy