Tublà da Nives

 Volver a la lista de Proyectos
Dirección
Strada Nives, 39048 Selva di Val Gardena, Italia
Año
2010
Coste
0 - 100.000
Pisos
1 - 5 pisos


The historical “Nives Barn“ dating from around the 17th century was formerly in the possession of a count family. The barn was rebuilt in 2010 according to today's technology as a timber structure using the old beams. The wish of the local government was to create an additional outbuilding. We decided to build a cubic glass construction to provide a showcase for the adjacent barn. So the building maintains a constant dialogue with passers-by. 


The “Nives Barn“ is an extraordinary ambiance for different events including talks, exhibitions and music.

Otros proyectos de Perathoner Architects

Single familiy house
Daunei, Italia
Danterceppies Cable Car
Selva di Val Gardena, Italia
Villa A
Selva di Val Gardena, Italia
Grand Hotel Alpenroyal *****
Selva - Val Gardena, Italia
Piz Seteur
Selva - Val Gardena, Italia
Villa Belvedere
Costermano, Italia