280 Saint Marks

 プロジェクト一覧に戻る
住所
280 Saint Marks, 11238 Brooklyn, アメリカ
2018
費用
100万~1億
階数
1~5階

Located in the heart of Prospect Heights, one of Brooklyn’s most vibrant, diverse and historic neighborhoods, 280 St. Marks Avenue embraces a way of life that balances a personal point of view and a commitment to community. The distinctive faceted façade echoes the proportions and cadence of classic Brooklyn brownstones, gently referencing the transition of the city grid over time. Bustling Flatbush Turnpike once ran adjacent to the site, and remnants of the old streetscape can be seen in 280's unique property outline. Those angles inform the buildings footprint and define well-proportioned interior and outdoor spaces. The five-story building encompasses 32 residences, nearly all distinguished by a unique floor plan. Each home has its own private backyard, terrace, or balcony and crafted with materials and finishes sustainably sourced from local artisans and craftsmen.

The townhouses at 280 St. Marks Avenue update the classic Brooklyn townhouse for modern living. A private front yard surrounded by a weathered cedar fence provides an entrance that opens directly onto the sidewalk. Inside, the generous layout preserves the traditional arrangement of lower floors with social spaces such as the living room and kitchen and private upper floors housing spacious bedrooms. An adaptable “flex” space on the first floor allows the option of extending the living room or creating a private office, bedroom or nursery.

The penthouses at 280 St. Marks Avenue are a seamless union of indoor and outdoor space. Surrounded by floor-to-ceiling windows and sliding doors that open onto private terraces, the two- to four-bedroom penthouse residences look out over the leafy green spaces of the neighborhood and to the iconic Manhattan skyline beyond. All penthouse homes have an interior staircase that leads directly to a private roof terrace.

At the heart of 280 St. Marks Avenue is over 5,000 square feet of communal space, featuring a front lobby and a double-height residents’ lounge with its custom-built communal table and separate pantry kitchen. The 8’ oversized windows and doors open directly onto the serenely landscaped 2,945-square-foot backyard garden designed by Patrick Cullina. Additional amenities include a fitness room, bike room, common roof deck with grill, and underground parking.