Kenai National Wildlife Refuge Visitor Center

Soldotna, USA
Kenai National Wildlife Refuge Visitor Center
Fotografia © Cushing Terrell
Kenai National Wildlife Refuge Visitor Center
Fotografia © Cushing Terrell
Kenai National Wildlife Refuge Visitor Center
Fotografia © Cushing Terrell
Kenai National Wildlife Refuge Visitor Center
Fotografia © Cushing Terrell
Kenai National Wildlife Refuge Visitor Center
Fotografia © Cushing Terrell
Kenai National Wildlife Refuge Visitor Center
Fotografia © Cushing Terrell
Kenai National Wildlife Refuge Visitor Center
Fotografia © Cushing Terrell
Kenai National Wildlife Refuge Visitor Center
Architects
Cushing Terrell
Localització
Soldotna, USA
Any
2015
Pisos
1-5 pisos
Cushing Terrell Services
Architecture, Electrical Engineering, Interior Design, Landscape Architecture, Mechanical Engineering, Structural Engineering
Agency Served
US Fish and Wildlife Service (USFWS)

Sited partially-sunken into the landscape, this 8,000 sq. ft. visitor center welcomes both visitors and locals, and its design facilitates a transition from our technology-driven world into the natural environment of the refuge.

The new visitor center provides programming year-round and includes a multipurpose room, exhibit hall, bookstore, accessible restrooms, and lobby/seating areas, along with an outdoor exhibit within the surrounding forested habitat. Incorporating many environmentally-conscious features, the building has a sod roof, PV solar panels, in-floor radiant heating, LED lighting, a natural ventilation system, and a soapstone masonry heater. The $6.1 million project used a design/build delivery method and earned LEED Silver certification.

While the majority of the building is intended to be fairly subdued in its design and integrated into the landscape, the exhibit area, by contrast, floats defiantly above the contours and extends outward into the tree canopy, immersing users into the surrounding forested habitat.

Projectes relacionats

  • WhO Interior Sheet
    WhO
  • Neues Wohnquartier in Mölln
    czerner göttsch architekten
  • Wohnhaus und Scheune
    Walker Architekten
  • National Museum of Qatar
    Werner Sobek – Engineering, Design & Nachhaltigkeit
  • OP Erweiterung medius Klinik Nürtingen
    weinbrenner.single.arabzadeh. architektenwerkgemeinschaft

Revista

Altres projectes per Cushing Terrell

Confluence House
Whitefish, USA
G5 Brewing Company
Beloit, USA
Buda Mill & Grain Co.
Buda, USA
CT ATX Office
Austin, USA
Rose Park Pool Operations Building
Billings, USA
Jackson Tech House
Jackson Hole, USA