Piz Seteur

 回到项目列表
地址
Plan de Gralba, 39048 Selva - Val Gardena, 意大利
年份
2017

The planning of the valley station of Piz Seteur was inspired on the one hand by the profiles of the surrounding mountains and on the other hand by the two main sports practiced in this area, skiing and mountain biking. The goal was creating a perfect harmony between dynamism, power, technology and nature and to merge the building with the surrounding natural alpine landscape.

The architects choose brushed larch wood, the tables used were in fact treated with abrasive brushes that removed the softer part of the wood, providing them with a darker color more similar to the neighboring forest.

以下出品方的其他项目 Perathoner Architects

Single familiy house
Daunei, 意大利
Danterceppies Cable Car
Selva di Val Gardena, 意大利
Tublà da Nives
Selva di Val Gardena, 意大利
Villa A
Selva di Val Gardena, 意大利
Grand Hotel Alpenroyal *****
Selva - Val Gardena, 意大利
Villa Belvedere
Costermano, 意大利