Danterceppies Cable Car

 回到项目列表
地址
Streda Dantercëpies, 39048 Selva di Val Gardena, 意大利
年份
2013
费用
100万 - 1亿
楼层
1-5层

The morphological insertion of the buildings into the alpine environment was a major part of the project of the Dantercepies cable car. The valley, mountain and middle stations were all built out of cement mixed with sediments of local dolomitic gravel.

The original project had to be completely revised, adapted and newly approved due to two landslides in April 2013. Nevertheless, the project could be realised during summer 2013.

以下出品方的其他项目 Perathoner Architects

Single familiy house
Daunei, 意大利
Tublà da Nives
Selva di Val Gardena, 意大利
Villa A
Selva di Val Gardena, 意大利
Grand Hotel Alpenroyal *****
Selva - Val Gardena, 意大利
Piz Seteur
Selva - Val Gardena, 意大利
Villa Belvedere
Costermano, 意大利