照片 © Bohumil Kostohryz
照片 © Bohumil Kostohryz
照片 © Bohumil Kostohryz
照片 © Bohumil Kostohryz
照片 © Bohumil Kostohryz
照片 © Bohumil Kostohryz
照片 © Bohumil Kostohryz

SEP

 回到项目列表
年份
2011
费用
未公开
楼层
未公开

Loft conversion SEP

Location: Pontpierre

Area: 120m²

Completion: 2011

In this loft conversion the additional living space is formed by 3 functional white boxes, put between the dark floor and roof surfaces of the former attic. The boxes contain two bedrooms and one bathroom. There are no ordinary walls or doors at all - the box-panels can be opened to reveal storage space and the doorways. The open space between the boxes is used as office and lounge.    

以下出品方的其他项目 n-lab architects

HAK
Luxembourg, 卢森堡
CRA
Luxembourg, 卢森堡
THE
Luxembourg, 卢森堡
BEF
卢森堡
CAL
Luxembourg, 卢森堡
FAM
Esch sur Alzette , 卢森堡