照片 © Oliver Jaist
照片 © Oliver Jaist
照片 © Oliver Jaist
照片 © Oliver Jaist
照片 © Oliver Jaist
照片 © Oliver Jaist
照片 © Oliver Jaist
照片 © Oliver Jaist
照片 © Oliver Jaist
照片 © Oliver Jaist
照片 © Oliver Jaist
照片 © Oliver Jaist
照片 © Oliver Jaist
照片 © Oliver Jaist
照片 © Oliver Jaist
照片 © Oliver Jaist
照片 © Oliver Jaist
照片 © Oliver Jaist
照片 © Oliver Jaist
照片 © Oliver Jaist
照片 © Oliver Jaist
照片 © Oliver Jaist
照片 © Oliver Jaist

Funimal Forest

 回到项目列表
位置
39054 Renon, 意大利
年份
2018

The project consists of the renovation and partial transformation of a workshop in an alpine region. The owner, a sculptor and artist, wanted to rethink the inner organization and the light situation of the traditional building. The large hall of the existing structure is separated by two parallel walls, which form three areas: a shared storage space in the center and two workspaces on each side. Every room has access to a second level by way of a narrow staircase. The shelves, which partly separate the rooms, are made of the old boards of the former ground floor. While preserving the main characteristics of the building, three existing windows on the south side and one door on the west side of the facade were replaced by two large openings, so-called “light-catchers”. These elements cut through the porch and allow natural light to flood the room. Being less prominent in the lower part, the light-catchers extend through the roof in their upper section and collect daylight. The fins installed in the roof layer trace the old roof and its constructive parts and provide shadow at the same time.

以下出品方的其他项目 Messner Architects

Grocery Store
Klobenstein, 意大利
Saint Joseph in The Woods
Renon, 意大利
Casa Ploner
Klobenstein
Bella Vista I
Dobbiaco, 意大利
Grid I
Bella Vista II
Santa Cristina in Val Gardena, 意大利