照片 © Jordi Hidalgo Tané
照片 © Jordi Hidalgo Tané
图片 © Jordi Hidalgo Tané
照片 © Jordi Canosa
照片 © Jordi Canosa
照片 © Jordi Canosa

Vallvidrera House

 回到项目列表
地址
Carrer Comandant Llançà, 08017 Barcelona, Spain
年份
2006
费用
未公开
楼层
1-5层

Located on the mountainside of Vallvidrera with magnificent views of the city of Barcelona we run un against a house with a series of annexes built along time to form a courtyard at different levels in a single volume set. All this empty content between walls gravitates around a palm tree. With these premises, the project focuses on changing facades intervening in the openings without changing the dimensions of the voids but increasing the area of glass, ceiling overlay mode. As the mirror allows "insert" the landscape and sky in the courtyard which emphasizes the spatial qualities of the original set organization. Rather than reform is a transformation of the building that becomes a projected "gallery" of thelandscape on facades surrounding the patio.

以下出品方的其他项目 Hidalgo Hartmann

Fish Market
La Garrotxa, Spain
Bianna House
Vall de Bianya, Spain
Restoration of a Patio
Olot, Spain
Public Swimming pool
Olot, Spain
Sala Apolo
Barcelona, Spain