照片 © Peter Würmli
照片 © Peter Würmli
照片 © Peter Würmli
照片 © Peter Würmli
照片 © Peter Würmli
照片 © Peter Würmli
照片 © Peter Würmli
照片 © Peter Würmli
照片 © Peter Würmli
照片 © Peter Würmli

Unilever Agile Working

 回到项目列表
位置
Schaffhausen, 瑞士
年份
2011
Size

Floor Area:  2`350 m2

With the expansion of the Schaffhausen offices to create the main European hub for Unilever’s Supply Chain Company, Unilever wanted to create their new office with an identity that would clearly reflect and represent their core values and visions to employees, clients and visitors alike.

The new Agile Workplace concept demonstrates a flexible approach around activities to maximise collaboration, employee engagement, health and wellbeing. There are different zones designed to support various types of work activities: Focus Zones for individual working, Connect Zones for collaboration and Vitality Zones to socialise and revitalise.

以下出品方的其他项目 Evolution Design

Google European Engineering
Zurich, 瑞士
K.I.S.S.
Zurich, 瑞士
Google Russia
Moscow, Russia
Google Norway
Oslo, Norway
Google Sweden
Stockholm, Sweden
Cocoon
Zurich, 瑞士