Canadian Parliament – West Block

Ottawa, Canada
© Photo republished with the express permission of: Ottawa Citizen
Photo © Frieder Blickle
Lighting Designers
OFFICE FOR VISUAL INTERACTION, INC. (OVI)
Endereço
Parliament Hill, K1A 0A9 Ottawa, Canada
Ano
2017

As the centerpiece of the current modernization and rehabilitation of Canadian Parliament’s West Block, the new Chamber of the House of Commons responds to a variety of conditions, from public visits to high definition television (HDTV) broadcasts of Parliament sessions. In line with this transformation, the broadcast-ready space will be entirely lit with LEDs—making it one of the first Chambers of this kind in the world. Coordination with daylight requirements ensure that natural light levels in the Chamber are regulated and balanced with architectural and TV broadcast lighting.

Projetos relacionados

  • Promenade Favorita, Lugano TI
    mavo gmbh
  • Garten Höhenweg St.Gallen
    mavo gmbh
  • Sagiareal, Greppen LU
    mavo gmbh
  • Progressiver Reinraumausbau
    Lindner Group
  • Büro Allmendstrasse
    BFB Architekten AG

Revista

Outros projetos por OFFICE FOR VISUAL INTERACTION, INC. (OVI)

Al Hamra Firdous Tower
Al Kuwayt, Kuwait
Meixi Urban Helix
Changsha, China
The United States Air Force Memorial
Arlington, VA, USA
New York City Streetlight
New York, NY, USA
Coco – Grove at Grand Bay
Coconut Grove, FL, USA