Bergisel Ski Jump

Innsbruck, Áustria
Photo © Helen Binet
Lighting Designers
OFFICE FOR VISUAL INTERACTION
Endereço
Bergiselweg 3, 6020 Innsbruck, Áustria
Ano
2002
Custo
Undisclosed
Pisos
Undisclosed

The dramatic nighttime lighting of the Bergisel Olympic ski jump makes it stand out against its alpine backdrop. The 360-degree windows of the restaurant form a luminous slice in the solid structure, revealing silhouettes of activity within. A glow of color-changing light radiates from the jumper’s starting point, highlighting the structure’s sports function.

Projetos relacionados

  • The Yas Hotel
    Asymptote Architecture
  • 166 Perry Street
    Asymptote Architecture
  • F & B Pavilion
    A*PT Architecture
  • A. E. Smith School Library
    A*PT Architecture
  • Camera Jewel House
    Tonkin Liu

Revista

Outros projetos por OFFICE FOR VISUAL INTERACTION

Museum Of Modern Art (MoMA) Design Store
New York, NY, USA
Coco – Grove at Grand Bay
Coconut Grove, FL, USA
Grand Theatre de Rabat
Rabat, Morocco
Dancing Dragons
Seoul, South Korea
Lois and Richard Rosenthal Center for Contemporary Art
Cincinnati, OH, USA
Taiwan National Marine Ecological Museum (NMEM)
Keelung City, Taiwan