Photo © Bohumil Kostohryz (boshua.com)
Photo © Bohumil Kostohryz (boshua.com)
Photo © Patrick Teusch (padati.de)
Photo © Patrick Teusch (padati.de)
Photo © Patrick Teusch (padati.de)
Photo © Patrick Teusch (padati.de)
Photo © Patrick Teusch (padati.de)
Photo © Patrick Teusch (padati.de)
Photo © Patrick Teusch (padati.de)
Photo © Patrick Teusch (padati.de)

HEZ

 Voltar à lista de projetos

Surface: 170m²

An extensive refurbishment of a single family house with a nice surprise: an ancient wall of natural stone was discovered under the old plaster, refurbished and in combination with the concrete ceiling it became the eye-catcher of the building.

Outros projetos por n-lab architects

CAL
Luxembourg, Luxemburgo
ROC
Luxemburg , Luxemburgo
MAR
Luxembourg , Luxemburgo
LUS
Wormeldange , Luxemburgo
BEF
Luxemburgo