Photo © Jordi Hidalgo Tané
Photo © Jordi Hidalgo Tané
Picture © Jordi Hidalgo Tané
Photo © Jordi Canosa
Photo © Jordi Canosa
Photo © Jordi Canosa

Vallvidrera House

 Voltar à lista de projetos
Endereço
Carrer Comandant Llançà, 08017 Barcelona, Spain
Ano
2006

Located on the mountainside of Vallvidrera with magnificent views of the city of Barcelona we run un against a house with a series of annexes built along time to form a courtyard at different levels in a single volume set. All this empty content between walls gravitates around a palm tree. With these premises, the project focuses on changing facades intervening in the openings without changing the dimensions of the voids but increasing the area of glass, ceiling overlay mode. As the mirror allows "insert" the landscape and sky in the courtyard which emphasizes the spatial qualities of the original set organization. Rather than reform is a transformation of the building that becomes a projected "gallery" of thelandscape on facades surrounding the patio.

Outros projetos por Hidalgo Hartmann

Fish Market
La Garrotxa, Spain
Public Swimming pool
Olot, Spain
Sala Apolo
Barcelona, Spain
Bianna House
Vall de Bianya, Spain
Restoration of a Patio
Olot, Spain