Photo © Caner Senyuva
Photo © Caner Senyuva
Photo © Caner Senyuva
Photo © Caner Senyuva
Photo © Caner Senyuva
Photo © Caner Senyuva
Photo © Caner Senyuva
Photo © Caner Senyuva

ZDF TV Studio Istanbul

 Terug naar projectenlijst
Adres
Gümüssuyu, 70500 Istanbul, Turkije
Jaar
2013
Kosten
Undisclosed
Verhalen
Undisclosed
Client

ZDF German Television, Mainz

Program
Internal fit-out, 300m2 Office and Studio Spaces, incl. re-wirable data cabling, acoustic improvements, bespoke and loose joinery

Photographer
Caner Senyuva

The ZDF studio is located on the European side of Istanbul, in the trendy district of Beyoglu, and offers breathtaking views of the Bosporus for live links and relays to Germany.

ÜberRaum was in charge of design and construction detailing and has coordinated the works with the local main contractor in Istanbul. The brief was to optimise the work flow of the TV studio and at the same time to create a communicative and creative environment. All joinery items, from camera storage to tape archives and speaker booths are bespoke and have been developed by ÜberRaum in collaboration with the ZDF Team.

Andere projecten van ÜberRaum

Space Episodes
St. Gallen, Zwitserland
Cloud Spaces
Venice Biennale, Italië
The Lost Space of Stiller
Zurich, Zwitserland
Center for Archeology
Mainz, Duitsland
NABU Visitor Center
Konstanz-Reichenau, Duitsland
The Coppice
Balcombe, Groot Britannië