Calastone

 Terug naar projectenlijst
Adres
Bank District, London, Groot Britannië
Jaar
2014
Location

Bank District, London, Great Britain

Client
Calastone

Program
Internal fit out and loose furniture.

Photographer
Lyndon Douglas

After winning first prize in an an invited competition to develop the architectural branding for Calastone, ÜberRaum were invited to design and build the fit-out for their new ‘Think Tank’ office in London’s Bank district. The project was completed within a tight timescale of only 4 months from conception to completion, for the new London Headquarters of the global fund transaction network. Our design is based on the concept of open communication. Developing of ideas and brainstorming is encouraged through the introduction of communication hubs: platforms of exchange, which enable free-flowing interaction amongst the 150 employees that will use this new state-of-the-art office.

Andere projecten van ÜberRaum

Space Episodes
St. Gallen, Zwitserland
Cloud Spaces
Venice Biennale, Italië
The Lost Space of Stiller
Zurich, Zwitserland
Center for Archeology
Mainz, Duitsland
NABU Visitor Center
Konstanz-Reichenau, Duitsland
The Coppice
Balcombe, Groot Britannië