House 213

Weßling, Duitsland
Photo © Jonathan Sage
Photo © Jonathan Sage
Photo © Jonathan Sage
Photo © Jonathan Sage
Photo © Jonathan Sage
Photo © Jonathan Sage
Photo © Jonathan Sage
Photo © Jonathan Sage
Photo © Jonathan Sage
Photo © Jonathan Sage
Photo © Jonathan Sage
Photo © Jonathan Sage
Architectuur Fotografen
Jonathan Sage Photography
Jaar
2019
Client
Jacob & Spreng Architekten

The cubic structure of the house and the steep slope intersect, arranged in a staggered formation to exploit the south-facing views towards the Alps. The photographs reveal three primary concepts — first, the framed views out to the green surroundings. Second, the birch façade that harmonises with the surrounding woodland. And thirdly, to illustrate how the building meets the steep topography.

Gerelateerde projecten

  • Neubau Laurpark
    Berchtold.Lenzin Landschaftsarchitekten
  • Europäisches Hansemuseum
    WES LandschaftsArchitektur
  • Agristo HQ
    OYO Architects
  • Industrial Park Sports Center
    WES LandschaftsArchitektur
  • Gemeindehaus Horw LU - Totalsanierung & Erweiterung
    raumfalter

Magazine

Andere projecten van Jonathan Sage Photography

House 179
Starnberg, Duitsland
House 126
München, Duitsland
House 3110
München, Duitsland
House 161
Aubenhausen, Duitsland
MUCA
München, Duitsland