Escalera Umbral

Ribes de Freser, Spanje
Photo © @adriagoula
Photo © @adriagoula
Photo © @adriagoula
Photo © @adriagoula
Drawing © @comaspont
Drawing © @comaspont
Architecten
Comas-Pont Arquitectes
Adres
Ventaiola 2, Veïnat Ribesaltas, 17534 Ribes de Freser, Spanje
Jaar
2020
Calculist
Manuel arguijo
Carpenter
Segi Martinez

Connect the house with the lower floor, that was the initial corder.

We placed the staircase outside the house, open to the landscape vieurs, and enlarged its landing to tur nit into an entrance gallery. A threshold that transforms the way of accessing the house. It has no definite use but the opportunities seem multiple ... it may be the makeshift office during the pandemic, or a place where the children build a scalextric. Someone can practice yoga with the morning sun or be the meeting place for family members.

The lightness contrasts to the existing massif. The warm interior light welcomes you. The landscape floods the interior space, filtered by slats or framed in the staircase, so when you go up or down, the vision is distracted.

Gerelateerde projecten

  • Casa Malussi
    Iseppi AG
  • Werks- und Bürogebäude Theurl
    ATP architekten ingenieure
  • Lounge by Topgolf [Shanghai]
    hcreates interior design
  • Mini Cuppa
    hcreates interior design
  • Bahnhofplatz, Wil
    Hager Partner AG

Magazine

Andere projecten van Comas-Pont Arquitectes

Psychological Medical Center
VIC, Barcelona, Spanje
Urbanization of Historical Downtown
Ripoll, Spanje
House in forest
Muntanyola, Spanje
Absences
Sevilla, Spanje
Marta Mata School
Barberà del Vallès, Spanje