Photo © Bohumil Kostohryz (boshua.com)
Photo © Bohumil Kostohryz (boshua.com)
Photo © Patrick Teusch (padati.de)
Photo © Patrick Teusch (padati.de)
Photo © Patrick Teusch (padati.de)
Photo © Patrick Teusch (padati.de)
Photo © Patrick Teusch (padati.de)
Photo © Patrick Teusch (padati.de)
Photo © Patrick Teusch (padati.de)
Photo © Patrick Teusch (padati.de)

HEZ

 Terug naar projectenlijst

Surface: 170m²

An extensive refurbishment of a single family house with a nice surprise: an ancient wall of natural stone was discovered under the old plaster, refurbished and in combination with the concrete ceiling it became the eye-catcher of the building.

Andere projecten van n-lab architects

HAK
Luxembourg, Luxemburg
CRA
Luxembourg, Luxemburg
THE
Luxembourg, Luxemburg
SEP
Pontpierre, Luxemburg
BEF
Luxemburg
CAL
Luxembourg, Luxemburg