Photo © Jordi Hidalgo Tané
Photo © Jordi Hidalgo Tané
Picture © Jordi Hidalgo Tané
Photo © Jordi Canosa
Photo © Jordi Canosa
Photo © Jordi Canosa

Vallvidrera House

 Terug naar projectenlijst
Adres
Carrer Comandant Llançà, 08017 Barcelona, Spanje
Jaar
2006
Kosten
Undisclosed
Verhalen
1-5 Stories

Located on the mountainside of Vallvidrera with magnificent views of the city of Barcelona we run un against a house with a series of annexes built along time to form a courtyard at different levels in a single volume set. All this empty content between walls gravitates around a palm tree. With these premises, the project focuses on changing facades intervening in the openings without changing the dimensions of the voids but increasing the area of glass, ceiling overlay mode. As the mirror allows "insert" the landscape and sky in the courtyard which emphasizes the spatial qualities of the original set organization. Rather than reform is a transformation of the building that becomes a projected "gallery" of thelandscape on facades surrounding the patio.

Andere projecten van Hidalgo Hartmann

Fish Market
La Garrotxa, Spanje
Bianna House
Vall de Bianya, Spanje
Restoration of a Patio
Olot, Spanje
Public Swimming pool
Olot, Spanje
Sala Apolo
Barcelona, Spanje