Photo © Jordi Hidalgo Tané
Photo © Jordi Hidalgo Tané
Photo © Jordi Hidalgo Tané
Photo © Jordi Hidalgo Tané
Photo © Jordi Hidalgo Tané
Photo © Jordi Hidalgo Tané
Photo © Jordi Hidalgo Tané
Photo © Jordi Hidalgo Tané
Photo © Jordi Hidalgo Tanè
Photo © Jordi Hidalgo Tanè

Childcare in "La Pineda"

 Terug naar projectenlijst
Adres
Carrer de Marià Sanjuan Cuchí, 08840 Viladecans, Spanje
Jaar
2008
Kosten
1M - 100M
Verhalen
1-5 Stories

Adjacent to the existing childcare school, the plot occupies the southeastern boundary of Torrerroja Park in Viladecans in an urban area that is a residential building. The plot as a part of the park suggest us the possibility of colonize it, through an intervention landscape to preserve its inherent values and maintain its status of urban void. We imagine the children in the park, under a porch, isolated from the outside using a concrete blind walls that embrace and protect and let the outside space flow through the building by walking from the access to the higher level of the park. The exterior of concrete embedded in the artificial nature of the park, hide a pristine white interior waiting for the colors of the children with the toys and drawings like the real protagonists of the building.  

Andere projecten van Hidalgo Hartmann

Los Filadores's square
Castellfollit de la Roca, Spanje
Sita Murt Shop
Madrid, Spanje
Sala Apolo
Barcelona, Spanje
Fish Market
La Garrotxa, Spanje
Public Swimming pool
Olot, Spanje
New hut and access
Santa Pau, Spanje