AG5

Photo © Søren Nielsen
Photo © Søren Nielsen
Photo © Søren Nielsen

TORM

 Terug naar projectenlijst
Jaar
2009
Kosten
1M - 100M
Verhalen
5-20 Stories

The concept for the refurbishment and departmental fit out of two floors takes the building’s transparency as the basis for creating an environment encouraging interaction between people.

TORM has a focus on sustainable practice and work environment. The office layout was required to support this focus.

There was a requirement for a good connection between direction, leaders and employees encouraging dialogue between departments and between employ¬ees.

The workplace environment is optimised through consciously creating a healthy, varied, inspirational and effective workspace.

The fit out for TORM underlines the intentions for social sustainability through the following points:

• The physical environment and interior climate

• Varied, functional and ergonomic workplaces

• Different meeting places

Inappropriate work patterns are the cause of many of today’s environ¬mental problems. Therefore changes in the way in we work can also create solutions for many of these environmental issues.

Andere projecten van AG5

Georg Jensen
Copenhagen, Denemarken
Jagtvej Apartments
Copenhagen, Denemarken
Nørrebrobryghus
Copenhagen, Denemarken
Amager Incineration Plant
Copenhagen, Denemarken
Taste
Stockholm, Zweden
Social Psychiatric Center
Hilleroed, Denemarken