写真 © Caner Senyuva
写真 © Caner Senyuva
写真 © Caner Senyuva
写真 © Caner Senyuva
写真 © Caner Senyuva
写真 © Caner Senyuva
写真 © Caner Senyuva
写真 © Caner Senyuva

ZDF TV Studio Istanbul

 プロジェクト一覧に戻る
住所
Gümüssuyu, 70500 Istanbul, Turkey
2013
費用
非公開
階数
非公開
Client

ZDF German Television, Mainz

Program
Internal fit-out, 300m2 Office and Studio Spaces, incl. re-wirable data cabling, acoustic improvements, bespoke and loose joinery

Photographer
Caner Senyuva

The ZDF studio is located on the European side of Istanbul, in the trendy district of Beyoglu, and offers breathtaking views of the Bosporus for live links and relays to Germany.

ÜberRaum was in charge of design and construction detailing and has coordinated the works with the local main contractor in Istanbul. The brief was to optimise the work flow of the TV studio and at the same time to create a communicative and creative environment. All joinery items, from camera storage to tape archives and speaker booths are bespoke and have been developed by ÜberRaum in collaboration with the ZDF Team.

ÜberRaum によるその他のプロジェクト

Space Episodes
St. Gallen, スイス
Cloud Spaces
Venice Biennale, イタリア
The Lost Space of Stiller
Zurich, スイス
Center for Archeology
Mainz, ドイツ
NABU Visitor Center
Konstanz-Reichenau, ドイツ
The Coppice
Balcombe, Great Britain