写真 © Susan Wisniewski
写真 © Susan Wisniewski
写真 © Susan Wisniewski
写真 © Susan Wisniewski
写真 © Susan Wisniewski
写真 © Susan Wisniewski
図面 © Susan Wisniewski

Amagansett Residence

 プロジェクト一覧に戻る
場所
Amagansett, NY, アメリカ
2009
費用
非公開
階数
非公開

The structure of a salvaged barn forms the heart of this architectural renovation. The mix of agrarian references, clean lines and natural materials extends out from the structure and into the landscape a wall of stacked logs, a concrete trough for a fountain and a grass ramp leading to the barn doors. A simple wire and rustic cedar fence encloses the pool. Simplicity of design translates to ease and relaxation. Terraces, decks and clearings provide a variety of choices as the sun shifts position throughout the day and throughout the seasons.

Susan Wisniewski Landscape, LLC によるその他のプロジェクト

Bedford Hills Residence
Bedford Hills, NY, アメリカ
Greenwich Residence
Greenwich, CT, アメリカ
Project Renewal
The Bronx, NY, アメリカ
Hudson Valley Farmstead
Coxsackie, NY, アメリカ
Greene County Pool
Greene County, NY, アメリカ
Manhattan Townhouse
New York, NY, アメリカ