WGL19, Lacquered Aluminium Library

Gent, ベルギー
写真 © Filip Dujardin
写真 © Filip Dujardin
写真 © Filip Dujardin
写真 © Filip Dujardin
建築家
Wim Goes Architectuur
場所
Gent, ベルギー
2019

Library WGL19 reinterprets a wooden design from 2007 as an aluminium version lacquered in a palette of four different colours.

The search for tension within the colours is close to the attitude of Mark Rothko. Trough reflection one colour merges towards another; the blending colours create openness. The library is developed as a flat pack piece easy to assemble and might be placed horizontally as well as vertically. The piece is available in 10 different colour combinations.

関連したプロジェクト

  • Herman Miller National Showroom
    Krueck Sexton Partners
  • The Ark, Condominiums
    Form4 Architecture
  • SFMOMA Rooftop Garden
    Jensen Architects
  • Kokoris Residence
    Jensen Architects
  • Turner Duckworth Offices
    Jensen Architects

Magazine

Wim Goes Architectuur によるその他のプロジェクト

Project L
Flanders, ベルギー
Jan Hoet Square
Gent, ベルギー
Barn D-M
Wortegem-Petegem, ベルギー
Yohji Yamamoto flagship store
Antwerpen, ベルギー
Refuge
Flanders, ベルギー
Galerie Johann König
Berlin, ドイツ