The Coppice

Balcombe, Great Britain
写真 © Hélène Binet
写真 © Hélène Binet
写真 © Hélène Binet
写真 © Hélène Binet
写真 © Hélène Binet
写真 © Hélène Binet
写真 © Hélène Binet
写真 © Hélène Binet
建築家
ÜberRaum
場所
Balcombe, Great Britain
2012
費用
10万~100万
階数
1~5階
Program

Residential, 370m2 New Build

Photographer
Hélène Binet

Awards
Shortlisted for the
Mid Sussex Design Award 2012

Credits
ÜberRaum & 'Patalab

This private residence for a young family lies within The Balcombe Conservation Area. The previous dwelling did not contribute to the overall appearance of the Conservation Area.  By removing this structure, the aim was to design a new family home that offered all the comforts of contemporary design, and at the same time enhance the appearance of the Conservation Area. In response to its context, the two–storey house has been split with a glazed gap along the east/ west axis, resulting in two habitable volumes. The North House with its local stock brick façade, mainly accommodates secondary spaces. In contrast, the South House opens itself up to the surrounding landscape with flexible open-plan living area and bedrooms.

関連したプロジェクト

  • Herman Miller National Showroom
    Krueck Sexton Partners
  • The Ark, Condominiums
    Form4 Architecture
  • SFMOMA Rooftop Garden
    Jensen Architects
  • Kokoris Residence
    Jensen Architects
  • Turner Duckworth Offices
    Jensen Architects

Magazine

ÜberRaum によるその他のプロジェクト

Space Episodes
St. Gallen, スイス
Cloud Spaces
Venice Biennale, イタリア
The Lost Space of Stiller
Zurich, スイス
Center for Archeology
Mainz, ドイツ
NABU Visitor Center
Konstanz-Reichenau, ドイツ
Villa in Notting Hill
London, Great Britain