House 213

Weßling, ドイツ
写真 © Jonathan Sage
写真 © Jonathan Sage
写真 © Jonathan Sage
写真 © Jonathan Sage
写真 © Jonathan Sage
写真 © Jonathan Sage
写真 © Jonathan Sage
写真 © Jonathan Sage
写真 © Jonathan Sage
写真 © Jonathan Sage
写真 © Jonathan Sage
写真 © Jonathan Sage
Architectural Photographers
Jonathan Sage Photography
2019
Client
Jacob & Spreng Architekten

The cubic structure of the house and the steep slope intersect, arranged in a staggered formation to exploit the south-facing views towards the Alps. The photographs reveal three primary concepts — first, the framed views out to the green surroundings. Second, the birch façade that harmonises with the surrounding woodland. And thirdly, to illustrate how the building meets the steep topography.

関連したプロジェクト

  • 大阪大学 まちかね保育園
    工藤和美 + 堀場弘 / シーラカンス K&H
  • Pool Pavilion
    Reddymade
  • Sanierung Geschäftshaus Aeschenvorstadt
    KREN Architektur
  • Armadale Residence
    Rob Mills Architecture & Interiors
  • Neubau Chalet
    Arttesa, designed & tailored

Magazine

Jonathan Sage Photography によるその他のプロジェクト

House 179
Starnberg, ドイツ
House 126
München, ドイツ
House 3110
München, ドイツ
House 161
Aubenhausen, ドイツ
MUCA
München, ドイツ