House 126

München, ドイツ
写真 © Jonathan Sage
写真 © Jonathan Sage
写真 © Jonathan Sage
写真 © Jonathan Sage
写真 © Jonathan Sage
写真 © Jonathan Sage
写真 © Jonathan Sage
写真 © Jonathan Sage
写真 © Jonathan Sage
写真 © Jonathan Sage
Architectural Photographers
Jonathan Sage Photography
場所
München, ドイツ
2019
Client
Jacob & Spreng Architekten

Both of the two houses possess the same conceptual design and built with the same materials, yet are entirely different from one another in terms of spatial arrangement and user experience. Stacked off-white rendered cubes sit on top of a black 'skirting' that envelope the house. Larger windows sit between the two contrasting colours and the smaller windows punch through the upper cubes. The concept makes an appealing and ever-changing appearance to each façade.

関連したプロジェクト

  • 6280.CH Coworking Hub
    Evolution Design
  • Hohes Holz auf der Lichtung | Neubau Büro- und Verwaltungsgebäude für die Ziegler Group
    Brückner & Brückner Architekten
  • Turning Gray into Green : Meishe River Greenway and Fengxiang Park, Haikou,China
    Turenscape
  • Tongnan Dafosi Wetland Park
    Turenscape
  • Slow Down: Liupanshui Minghu Wetland Park
    Turenscape

Magazine

Jonathan Sage Photography によるその他のプロジェクト

House 179
Starnberg, ドイツ
House 3110
München, ドイツ
House 161
Aubenhausen, ドイツ
MUCA
München, ドイツ
House 213
Weßling, ドイツ