Canadian Parliament – West Block

Ottawa, Canada
© Photo republished with the express permission of: Ottawa Citizen
写真 © Frieder Blickle
照明デザイナー
OFFICE FOR VISUAL INTERACTION, INC. (OVI)
住所
Parliament Hill, K1A 0A9 Ottawa, Canada
2017
費用
非公開
階数
非公開

As the centerpiece of the current modernization and rehabilitation of Canadian Parliament’s West Block, the new Chamber of the House of Commons responds to a variety of conditions, from public visits to high definition television (HDTV) broadcasts of Parliament sessions. In line with this transformation, the broadcast-ready space will be entirely lit with LEDs—making it one of the first Chambers of this kind in the world. Coordination with daylight requirements ensure that natural light levels in the Chamber are regulated and balanced with architectural and TV broadcast lighting.

関連したプロジェクト

  • Lifestyle Finland
    Lien Tran Interior Design
  • The Wellness Loft
    Lien Tran Interior Design
  • イソップ 新宿店
    二俣公一/ケース・リアル, 二俣スタジオ
  • Gallery COMMON
    二俣公一/ケース・リアル, 二俣スタジオ
  • 海のレストラン
    二俣公一/ケース・リアル, 二俣スタジオ

Magazine

OFFICE FOR VISUAL INTERACTION, INC. (OVI) によるその他のプロジェクト

Al Hamra Firdous Tower
Al Kuwayt, Kuwait
Meixi Urban Helix
Changsha, China
The United States Air Force Memorial
Arlington, VA, アメリカ
New York City Streetlight
New York, NY, アメリカ
Coco – Grove at Grand Bay
Coconut Grove, FL, アメリカ