B4 Net Center Hotel

Padova, イタリア
写真 © Studio Franzina
写真 © Studio Franzina
写真 © Studio Franzina
写真 © Studio Franzina
写真 © Studio Franzina
写真 © Studio Franzina
写真 © Studio Franzina
写真 © Studio Franzina
写真 © Studio Franzina
写真 © Studio Franzina
建築家
FPA Franzina + Partners Architettura
住所
Via San Marco, 35129 Padova, イタリア
2010
費用
100万~1億
階数
20~100階


B4H is a 4 * Hotel located in a 82 m high tower of 22 floors.  Spaces and service areas have been designed in order to separate the flows related to the production processes of the hotels to the flows generated by the guests.

 


The project has been developed both to guarantee the absence of admixture of spaces and guidelines of movement, and in the same time to optimize the efficiency and convenience of the hotel production processes.

 


The vertical connections and the horizontal distribution of the service areas and the related flows, the goods in-out progress and the distribution of them to the hotel floors (specific freight elevator located in a barycentric position allow the goods near the floor office) reflect this philosophy.   

 


The equipments subject to maintenance were placed and made accessible by appropriate technical rooms so that ordinary or extraordinary maintenance do not cause discomfort to guests.

 


The dimension and orientation of the rooms have been conceived, created and developed starting from the requirements, the necessities and desires of the customers, placed at the center of the design also of the atmospheres and the furnishings.

 


The dimension of the internal spaces has afforded to realize large luminous and pleasant rooms, studied and equipped to satisfy various types of guests with different necessity: business, fitness, hi-fi, relax etc. 

 


Each area of the hotel has been studied with the purpose to guarantee climatic comfort (possibility to have at the same time warm or cold), acoustic comfort (superior sound insulation compared to the standard requirements), and bright comfort (integration in furniture of illuminating bodies creating a diffused light).

 


All furniture has been custom designed and realized with selected materials. Sobriety, formal integration between the different parts and chromatic tones realize the perfect union of lightness and elegance without losing the original and distinctive character. 

関連したプロジェクト

  • 6280.CH Coworking Hub
    Evolution Design
  • Hohes Holz auf der Lichtung | Neubau Büro- und Verwaltungsgebäude für die Ziegler Group
    Brückner & Brückner Architekten
  • Turning Gray into Green : Meishe River Greenway and Fengxiang Park, Haikou,China
    Turenscape
  • Tongnan Dafosi Wetland Park
    Turenscape
  • Slow Down: Liupanshui Minghu Wetland Park
    Turenscape

Magazine

FPA Franzina + Partners Architettura によるその他のプロジェクト

White Tower
New York, アメリカ
Expandable Building
Padova, イタリア
Elizabetes Garden Residence
Rīga, Latvia
NBD Country Complex
Padua, イタリア
IT Tower
Abu Dhabi, United Arab Emirates
Kipsala Complex
Rīga, Latvia