写真 © Bohumil Kostohryz
写真 © Bohumil Kostohryz
写真 © Bohumil Kostohryz
写真 © Bohumil Kostohryz
写真 © Bohumil Kostohryz
写真 © Bohumil Kostohryz
写真 © Bohumil Kostohryz

SEP

 プロジェクト一覧に戻る
2011
費用
非公開
階数
非公開

Loft conversion SEP

Location: Pontpierre

Area: 120m²

Completion: 2011

In this loft conversion the additional living space is formed by 3 functional white boxes, put between the dark floor and roof surfaces of the former attic. The boxes contain two bedrooms and one bathroom. There are no ordinary walls or doors at all - the box-panels can be opened to reveal storage space and the doorways. The open space between the boxes is used as office and lounge.    

n-lab architects によるその他のプロジェクト

HAK
Luxembourg, ルクセンブルグ
CRA
Luxembourg, ルクセンブルグ
THE
Luxembourg, ルクセンブルグ
BEF
ルクセンブルグ
CAL
Luxembourg, ルクセンブルグ
FAM
Esch sur Alzette , ルクセンブルグ