写真 © Jordi Hidalgo Tané
写真 © Jordi Hidalgo Tané
写真 © Jordi Hidalgo Tané
写真 © Jordi Canosa
写真 © Jordi Canosa
写真 © Jordi Canosa

Vallvidrera House

 プロジェクト一覧に戻る
住所
Carrer Comandant Llançà, 08017 Barcelona, Spain
2006
費用
非公開
階数
1~5階

Located on the mountainside of Vallvidrera with magnificent views of the city of Barcelona we run un against a house with a series of annexes built along time to form a courtyard at different levels in a single volume set. All this empty content between walls gravitates around a palm tree. With these premises, the project focuses on changing facades intervening in the openings without changing the dimensions of the voids but increasing the area of glass, ceiling overlay mode. As the mirror allows "insert" the landscape and sky in the courtyard which emphasizes the spatial qualities of the original set organization. Rather than reform is a transformation of the building that becomes a projected "gallery" of thelandscape on facades surrounding the patio.

Hidalgo Hartmann によるその他のプロジェクト

Los Filadores's square
Castellfollit de la Roca, Spain
Sita Murt Shop
Madrid, Spain
Sala Apolo
Barcelona, Spain
Fish Market
La Garrotxa, Spain
Public Swimming pool
Olot, Spain
Childcare in "La Pineda"
Viladecans, Spain