WGL19, Lacquered Aluminium Library

Gent, Belgio
Foto © Filip Dujardin
Foto © Filip Dujardin
Foto © Filip Dujardin
Foto © Filip Dujardin
Architetti
Wim Goes Architectuur
Sede
Gent, Belgio
Anno
2019

Library WGL19 reinterprets a wooden design from 2007 as an aluminium version lacquered in a palette of four different colours.

The search for tension within the colours is close to the attitude of Mark Rothko. Trough reflection one colour merges towards another; the blending colours create openness. The library is developed as a flat pack piece easy to assemble and might be placed horizontally as well as vertically. The piece is available in 10 different colour combinations.

Progetti collegati

  • Herman Miller National Showroom
    Krueck Sexton Partners
  • The Ark, Condominiums
    Form4 Architecture
  • SFMOMA Rooftop Garden
    Jensen Architects
  • Kokoris Residence
    Jensen Architects
  • Turner Duckworth Offices
    Jensen Architects

Rivista

Altri progetti di Wim Goes Architectuur

Project L
Flanders, Belgio
Jan Hoet Square
Gent, Belgio
Barn D-M
Wortegem-Petegem, Belgio
Yohji Yamamoto flagship store
Antwerpen, Belgio
Refuge
Flanders, Belgio
Galerie Johann König
Berlin, Germania