Foto © Bohumil Kostohryz
Foto © Bohumil Kostohryz
Foto © Bohumil Kostohryz
Foto © Bohumil Kostohryz
Foto © Bohumil Kostohryz
Foto © Bohumil Kostohryz
Foto © Bohumil Kostohryz

SEP

 Torna alla Lista di Progetti
Anno
2011
Costo
Non dichiarato
Piani
Non dichiarato

Loft conversion SEP

Location: Pontpierre

Area: 120m²

Completion: 2011

In this loft conversion the additional living space is formed by 3 functional white boxes, put between the dark floor and roof surfaces of the former attic. The boxes contain two bedrooms and one bathroom. There are no ordinary walls or doors at all - the box-panels can be opened to reveal storage space and the doorways. The open space between the boxes is used as office and lounge.    

Altri progetti di n-lab architects

HAK
Luxembourg, Lussemburgo
CRA
Luxembourg, Lussemburgo
THE
Luxembourg, Lussemburgo
BEF
Lussemburgo
CAL
Luxembourg, Lussemburgo
FAM
Esch sur Alzette , Lussemburgo