Foto © Jordi Hidalgo Tané
Foto © Jordi Hidalgo Tané
Foto © Jordi Hidalgo Tané
Foto © Jordi Hidalgo Tané
Foto © Jordi Hidalgo Tané
Foto © Jordi Hidalgo Tané
Foto © Jordi Hidalgo Tané
Foto © Jordi Hidalgo Tané
Foto © Jordi Hidalgo Tanè
Foto © Jordi Hidalgo Tanè

Childcare in "La Pineda"

 Torna alla Lista di Progetti
Indirizzo
Carrer de Marià Sanjuan Cuchí, 08840 Viladecans, Spain
Anno
2008
Costo
1M - 100M
Piani
1-5 Piani

Adjacent to the existing childcare school, the plot occupies the southeastern boundary of Torrerroja Park in Viladecans in an urban area that is a residential building. The plot as a part of the park suggest us the possibility of colonize it, through an intervention landscape to preserve its inherent values and maintain its status of urban void. We imagine the children in the park, under a porch, isolated from the outside using a concrete blind walls that embrace and protect and let the outside space flow through the building by walking from the access to the higher level of the park. The exterior of concrete embedded in the artificial nature of the park, hide a pristine white interior waiting for the colors of the children with the toys and drawings like the real protagonists of the building.  

Altri progetti di Hidalgo Hartmann

Los Filadores's square
Castellfollit de la Roca, Spain
Sita Murt Shop
Madrid, Spain
Sala Apolo
Barcelona, Spain
Fish Market
La Garrotxa, Spain
Public Swimming pool
Olot, Spain
New hut and access
Santa Pau, Spain