Foto © Enplus Architecten
Foto © Enplus Architecten
Foto © Enplus Architecten
Foto © Enplus Architecten
Foto © Enplus Architecten
Foto © Enplus Architecten

House SPR

 Torna alla Lista di Progetti
Sede
Lochristi, Belgio
Anno
2010
Costo
Non dichiarato
Piani
1-5 Piani

This house, only 25 years old, got a completely new arrangement for the new owners: almost all inner walls were removed to create more open spaces, without expanding the footprint.

The texture of the original 'field oven brick' was preserved and emphasized. The new window frames are in black aluminium; which was also used for making screens out of vertical laths as filter on the front door, garage and walls.

Especially the new volume in the sloping roof for an exclusive bed-bath-room is a great added value.

The black shell on the outside, is clean white on the inside: white epoxy floor, white bathtub, white verlours curtains,…

The window frames are concealed as much as possible in the floor, ceiling and walls to create an extremely pure entity. The view on the fields is just poetic...

Altri progetti di Enplus Architecten

House VCC
Sint-Denijs-Westrem, Belgio
Concrete Factory Van den Hende
Lochristi, Belgio
House ROY
Geraardsbergen, Belgio
House NEL
Lochristi, Belgio
Collective Housing Vesalius
Gent, Belgio