Foto © Stefanie Faveere
Foto © Stefanie Faveere
Foto © Stefanie Faveere
Foto © Stefanie Faveere
Foto © Stefanie Faveere
Foto © Stefanie Faveere
Foto © Stefanie Faveere
Disegno © Enplus Architecten
Disegno © Enplus Architecten
Disegno © Enplus Architecten

House NEL

 Torna alla Lista di Progetti
Sede
Lochristi, Belgio
Anno
2013
Costo
Non dichiarato
Piani
1-5 Piani

Villa NEL has very large en open living areas, where everyone can still find their own space. Each room has its own outdoor space linked to it.

The smooth white walls close off the house from the surrounding parcels. Yet, there is an openness with the void at the entrance, where a water feature penetrates the volume. In the morning sunlight reflects on the water and we see a play of light on the inside.

A massive window on the first floor lightens up the living spaces and delivers a great view from the play-duplex.

Behind the long facade is an enclosed swimming pool. The large southern window of the living room to the pool gets shade by the overhanging first floor.

Altri progetti di Enplus Architecten

House SPR
Lochristi, Belgio
House VCC
Sint-Denijs-Westrem, Belgio
Concrete Factory Van den Hende
Lochristi, Belgio
House ROY
Geraardsbergen, Belgio
Collective Housing Vesalius
Gent, Belgio