Novo Nordisk Corporate Center

Bagsværd, Danmark
Architectes
Henning Larsen
Année
2013

Novo Nordisk is a worldwide organization with offices in more than 77 countries. The global headquarters in Denmark is designed as an open gesture to colleagues around the world.
Novo Nordisk is synonymous with global leadership and innovation within the treatment of diabetes. The new Corporate Center is designed in a circular shape, which gives employees and management the feeling of being connected to their surroundings. A spiral staircase winds through the building, from the foyer at ground level to the executive offices at the top floor. A spectacular skylight allows views to the sky and casts natural daylight into the entire atrium space. Our choice of sustainable materials, mainly from Scandinavia, contributes to a healthy indoor climate and work environment. Located in a green park in the heart of the Novo Campus, the headquarters provides a distinctive, sustainable setting for the daily work of staff and management.

Projets liés

  • Neubau Laurpark
    Berchtold.Lenzin Landschaftsarchitekten
  • Europäisches Hansemuseum
    WES LandschaftsArchitektur
  • Agristo HQ
    OYO Architects
  • Sophienterrassen
    WES LandschaftsArchitektur
  • Industrial Park Sports Center
    WES LandschaftsArchitektur

Magazine

Autres projets de Henning Larsen

Ministry of Foreign Affairs in Riyadh
Riyadh, Arabie Saoudite
Scandinavian Golf Club
Farum, Danmark
Campus Roskilde
Roskilde, Danmark
The Opera in Copenhagen
Copenhagen, Danmark
Umeå Art Museum
Umeå, Suède
Umeå School of Architecture
Umeå, Suède