Apex Apartments

London, Grande-Bretagne
Visualisation © Patalab
Visualisation © Patalab
Architectes
Patalab Architecture
Adresse
Shoreditch, London, Grande-Bretagne
Coût
Non indiqué
Étages
Non indiqué

Apex Apartments is a rooftop extension that will provide two additional floors on top of a Victorian warehouse in Shoreditch, East London, accommodating space for five apartments. Based on a thorough contextual and planning policy analysis we have developed this scheme that maximises spatial gain whilst respecting its urban setting, winning planning consent by Hackney Council.

Exoskeleton
The distinguishing element of the extension is a slender steel frame. This relates to the existing facade rhythm and acts as structural exterior or "exoskeleton" for the new floors.

The five apartments range between one and three bedroom units, featuring double aspect orientation and roof terraces.

Projets liés

  • 大阪大学 まちかね保育園
    工藤和美 + 堀場弘 / シーラカンス K&H
  • Pool Pavilion
    Reddymade
  • Sanierung Geschäftshaus Aeschenvorstadt
    KREN Architektur
  • Armadale Residence
    Rob Mills Architecture & Interiors
  • Nouveau chalet
    Arttesa, designed & tailored

Magazine

Autres projets de Patalab Architecture

Argyll House
London, Grande-Bretagne
The Coppice
Balcombe, Grande-Bretagne
Marconi House
London, Grande-Bretagne
Casa Roja
London, Grande-Bretagne
Cascade House
Hampstead, London , Grande-Bretagne
Clifton House
London, Grande-Bretagne