Photo © Bohumil Kostohryz
Photo © Bohumil Kostohryz
Photo © Bohumil Kostohryz
Photo © Bohumil Kostohryz
Photo © Bohumil Kostohryz
Photo © Bohumil Kostohryz
Photo © Bohumil Kostohryz

SEP

 Retour à la liste des projets
Année
2011
Coût
Non indiqué
Étages
Non indiqué

Loft conversion SEP

Location: Pontpierre

Area: 120m²

Completion: 2011

In this loft conversion the additional living space is formed by 3 functional white boxes, put between the dark floor and roof surfaces of the former attic. The boxes contain two bedrooms and one bathroom. There are no ordinary walls or doors at all - the box-panels can be opened to reveal storage space and the doorways. The open space between the boxes is used as office and lounge.    

Autres projets de n-lab architects

HAK
Luxembourg, Luxembourg
CRA
Luxembourg, Luxembourg
THE
Luxembourg, Luxembourg
BEF
Luxembourg
CAL
Luxembourg, Luxembourg
FAM
Esch sur Alzette , Luxembourg