Bergisel Ski Jump

Innsbruck, Austria
Foto © Helen Binet
Lighting Designers
OFFICE FOR VISUAL INTERACTION
Dirección
Bergiselweg 3, 6020 Innsbruck, Austria
Año
2002
Coste
No divulgado
Pisos
No divulgado

The dramatic nighttime lighting of the Bergisel Olympic ski jump makes it stand out against its alpine backdrop. The 360-degree windows of the restaurant form a luminous slice in the solid structure, revealing silhouettes of activity within. A glow of color-changing light radiates from the jumper’s starting point, highlighting the structure’s sports function.

Proyectos relacionados

  • Bærum Cultural Center
    Snøhetta
  • Museum of Inuit Art
    gh3
  • Russell Hill Road
    gh3
  • House 60
    gh3
  • Bibliothek der Hochschule für Technik und Wirtschaft
    HerbstKunkler Architekten

Magazine

Otros proyectos de OFFICE FOR VISUAL INTERACTION

Museum Of Modern Art (MoMA) Design Store
New York, NY, USA
Coco – Grove at Grand Bay
Coconut Grove, FL, USA
Grand Theatre de Rabat
Rabat, Morocco
Dancing Dragons
Seoul, South Korea
Lois and Richard Rosenthal Center for Contemporary Art
Cincinnati, OH, USA
Taiwan National Marine Ecological Museum (NMEM)
Keelung City, Taiwan