Foto © Bohumil Kostohryz
Foto © Bohumil Kostohryz
Foto © Bohumil Kostohryz
Foto © Bohumil Kostohryz
Foto © Bohumil Kostohryz
Foto © Bohumil Kostohryz
Foto © Bohumil Kostohryz

SEP

 Volver a la lista de Proyectos
Año
2011
Coste
No divulgado
Pisos
No divulgado

Loft conversion SEP

Location: Pontpierre

Area: 120m²

Completion: 2011

In this loft conversion the additional living space is formed by 3 functional white boxes, put between the dark floor and roof surfaces of the former attic. The boxes contain two bedrooms and one bathroom. There are no ordinary walls or doors at all - the box-panels can be opened to reveal storage space and the doorways. The open space between the boxes is used as office and lounge.    

Otros proyectos de n-lab architects

HAK
Luxembourg, Luxemburgo
CRA
Luxembourg, Luxemburgo
THE
Luxembourg, Luxemburgo
BEF
Luxemburgo
CAL
Luxembourg, Luxemburgo
FAM
Esch sur Alzette , Luxemburgo