Foto © Bohumil Kostohryz (boshua.com)
Foto © Bohumil Kostohryz (boshua.com)
Foto © Patrick Teusch (padati.de)
Foto © Patrick Teusch (padati.de)
Foto © Patrick Teusch (padati.de)
Foto © Patrick Teusch (padati.de)
Foto © Patrick Teusch (padati.de)
Foto © Patrick Teusch (padati.de)
Foto © Patrick Teusch (padati.de)
Foto © Patrick Teusch (padati.de)

HEZ

 Volver a la lista de Proyectos

Surface: 170m²

An extensive refurbishment of a single family house with a nice surprise: an ancient wall of natural stone was discovered under the old plaster, refurbished and in combination with the concrete ceiling it became the eye-catcher of the building.

Otros proyectos de n-lab architects

CAL
Luxembourg, Luxemburgo
GAD
Belvaux , Luxemburgo
CRA
Luxembourg, Luxemburgo
HAK
Luxembourg, Luxemburgo
ROC
Luxemburg , Luxemburgo